Gå til sideindhold
Share on facebookNotify a friendPrint page

Kreativt

3d-print
Har du lyst til at prøve at 3D-printe? Med en 3D-printer kan du designe en 3D-model, som du kan printe til et fysisk produkt. I Ungdomsskolen har vi 5 3D-printere som vi kan eksperimentere med. Vi kigger på det software, der skal bruges til at designe en 3D-model – derfor skal du kunne medbringe en laptop. Vi forbereder udprintning af vores 3D-modeller, som kan hentes i ungdomsskolen på et senere aftalt tidspunkt. Holdet er for alle, uanset om du er nybegynder eller har prøvet at 3D-printe før.
Det Spanske Køkken
Er du nysgerrig på det spanske køkken? Og vil du gerne lave mad og spise sammen med dine venner? Så meld dig til dette hold og bliv klogere på spansk madkultur og madlavning på en sjov og anderledes måde. Vi skal bl.a. lave en masse forskellige tapas til spansk musik. Alle kan være med – det bliver sjovt og lækkert!
Droneflyvning
Kom og vær med til at flyve med drone og lær alle de spændende teknikker. Max. 6 deltagere
Gyserfilm a la dogmestyle
Kom og vær med til at lave en gyserfilm denne dag. Det bliver sjovt, spændende – og ikke mindst uhyggeligt!
Hyggedans til spanske toner
Hola! Har du og dine venner lyst til at ryste kroppen lidt til musik fra spansktalende lande, så meld dig til dette hold, hvor jeg vil tage jer igennem danse som merengue, salsa og bachata. Håber vi ses til lidt hyggedans! Hasta pronto, Mónica de la Fuente Matthes
Lasercutter
Har du lyst til at prøve at en laser-cutter? Med en lasercutter kan du lave meget præcise 2D-udskæringer eller graveringer i forskellige materialer. Du kan selv designe dine udskæringer, som evt. også kan sammensættes til 3D-figurer På ungdomsskolen har vi en lasercutter som holddeltagerne kan eksperimentere med. Vi arbejder med programmerne RD Works eller Lightburn, derfor skal du kunne medbringe en laptop. Holdet er for alle, uanset om du er nybegynder eller har prøvet at arbejde med lasercutter før.
Micro:Bit
Har du lyst til at prøve at programmere? Med en Micro:bit kan du programmere dine egne programmer, som bestemmer hvad din mini-computer skal gøre. På ungdomsskolen har vi Micro:bits, en mini-computer, som hver holddeltager kan eksperimentere med. Vi arbejder med programmet Microsoft MakeCode, derfor skal du kunne medbringe en laptop. Holdet er for alle, uanset om du er nybegynder eller har prøvet at arbejde med Micro:bit før.
Miljø-dokumentar Hold 1
Vi laver en miljø-dokumentar med titlen: ”Hvordan vil unge redde miljøet?” I får muligheden for at lave en dokumentar om de miljøproblemer, der optager jer.
Miljø-dokumentar Hold 2
Vi laver en miljø-dokumentar med titlen: ”Hvordan vil unge redde miljøet?” I får muligheden for at lave en dokumentar om de miljøproblemer, der optager jer.
Modelholdet
Har du lyst til at lære at arbejde som model – lære catwalk, prøve fotoshoot med professionel fotograf og gå et modeshow? Så meld dig på Modelholdet. Her får du indsigt i modellivet og udvikler din selvtillid. Samtidig får du en masse professionelle billeder. Modelholdet er både for drenge og piger – alle kan være med!
Ungerådet
Har du lyst til at arbejde på at få den bedste ungekommune i landet? Og er du med på at lave arrangementer for unge? Så kom med i Ungerådet. Vi er involveret i alt lige fra politisk arbejde til konkrete ungeevents. Vi mødes ca. 1 gang om måneden og har en facebookside: Jammerbugt Ungeråd – som du meget gerne må følge. Her kan du også skrive hvis du er interesseret i at være en del af Ungerådet.
UngJam Pressekorps
Vær med fra starten, når vi sætter gang i en nyhedsredaktion for unge i Jammerbugt. Vi udforsker forskellige journalistiske virkemidler på tværs af både digitale og trykte medier, når vi sammen tager ud og dækker historier blandt unge i Jammerbugt. Så hvis du har interesse for lyd, video, billede og det skrevne ord - og gerne vil arbejde med sociale medier, tv eller trykte medier - så er dette holdet for dig!
Vi optager naturbilleder med drone
Vi laver optagelser af Jammerbugts skønne natur med drone. Max. 6 deltagere


Senest opdateret 01.02.2019 22:19 af APR

Apricore logo