Gå til sideindhold
Share on facebookNotify a friendPrint page

Kreativt

Design et krus
I Ungdomsskolen har vi sublimationsprinter og varmepressere, så vi kan lave vores egne tryk på krus. Vi kan designe egne logoer, tekst, tegninger, mønstre i forskellige farver, som bliver printet og trykt på krus, som hver deltager for med sig hjem. Vi arbejder med programmet ”Creative Studio”, derfor skal du kunne medbringe en laptop. Holdet er for alle, uanset om du er nybegynder eller har prøvet at lave tryk på krus før.
Guns and Greenscreen
Til Guns and Greenscreen skal vi lege med våben foran vores greenscreen og lave nogle fede skydescener. Kom og vær med.
Kortfilm - Gyserfilm
Kom og lav en gyser med Ungdomsskolen. Vi bruger tre gange på at lave den. Det blir spændende - og uhyggeligt!
Lasercutter
Med en lasercutter kan du lave meget præcise 2D-udskæringer eller graveringer i forskellige materialer. Du kan selv designe dine udskæringer, som evt. også kan sammensættes til 3D-figurer I Ungdomsskolen har vi en lasercutter, som holddeltagerne kan eksperimentere med. Vi arbejder med programmerne RD Works eller Lightburn, derfor skal du kunne medbringe en laptop. Holdet er for alle, uanset om du er nybegynder eller har prøvet at arbejde med lasercutter før.
Modelholdet
Har du lyst til at lære at arbejde som model – lære catwalk, prøve fotoshoot med professionel fotograf og gå et modeshow? Så meld dig på Modelholdet. Her får du indsigt i modellivet og udvikler din selvtillid. Samtidig får du en masse professionelle billeder. Modelholdet er både for drenge og piger – alle kan være med!
Ungerådet 2022/2023
Har du lyst til at arbejde på at få den bedste ungekommune i landet? Og er du med på at lave arrangementer for unge? Så kom med i Ungerådet. Vi er involveret i alt lige fra politisk arbejde til konkrete ungeevents. Vi mødes ca. 1 gang om måneden og har en facebookside: Jammerbugt Ungeråd – som du meget gerne må følge. Her kan du også skrive hvis du er interesseret i at være en del af Ungerådet.
UngJam Pressekorps
Vær med i Ungjam Pressekorps, hvor vi har redaktionsmøde den først torsdag i hver måned. Her planlægger vi den kommende måneds historier og aktiviteter. Dette hold er fleksibelt, hvor du kan byde ind på de opgaver, der matcher din egne interesser. Sammen udforsker vi de forskellige journalistiske virkemidler på tværs af både digitale og trykte medier, når vi sammen tager ud og dækker historier blandt unge i Jammerbugt.
Vi anmelder YouTube-videoer og film
Vi laver anmeldelser af YouTube videoer. 4 gange i alt. Max. 8 deltagere


Senest opdateret 01.02.2019 22:19 af APR

Apricore logo