Gå til sideindhold
Praktisk info / For forældre

For forældre

Jammerbugt Ungdomsskole, Ungjam er et kommunalt tilbud, som unge bosat i Jammerbugt Kommune kan benytte fra de starter i 7. klasse til og med 17 år.

 

Hvor finder ud os?

Vi har kontor på Kirkegade 2 i Brovst. Udover dette har vi klubtilbud i følgende byer:

  • Aabybro
  • Brovst
  • Fjerritslev
  • Pandrup

Herudover har vi aktiviteter på skoler og rundt i Jammerbugt Kommune.

 

Hvad kan mit barn/unge bruge Ungdomsskolen til?

 Vores tilbud kan groft inddeles i fire hovedområder:

  1. Fritidsundervisning, som dækker over et bredt udvalg af flere forskellige aktiviteter som f.eks. skolefag, modelhold, Tv produktion, knallertkørekort, design og forskellige ture og rejser. På siden tilmelding kan du se hele udbuddet, samt hvor og hvornår de forskellige aktiviteter finder sted. 
  2. Ungdomsklubber. Vi råder over ungdomsklubber fordelt i hele Jammerbugt Kommune, hvor de unge kan mødes med jævnaldrende i deres fritid. Her bliver de mødt i øjenhøjde af et dygtige og erfarende personaler.
  3. Fritidsklubber. På samme matrikler som Ungdomsklubber, kan børn fra 4. - 6. klasse mødes i deres fritid.. 
  4. Skoletilbud er et tilbud til skoler og elever. Valgfag, forløb og understøttende tilbud.

Hvad koster det?

Vores aktiviteter er som udgangspunkt gratis. Dog er der nogle aktiviteter som kræver, at man selv betaler en del af det. Læs mere under de enkelte fritidsaktiviteter i holdoversigten. Alle vores ungdomsklubber er gratis at benytte.

 

Hvilke regler er der?

I Ungdomsskolen må man aldrig købe, medbringe, indtage eller være påvirket af alkohol eller andre rusmidler i forbindelse med vores aktiviteter.

Rygning er ligeledes forbudt på matriklen. 

Derudover forventer vi, at man selvfølgelig opfører sig ordentligt.

 

Hvordan tilmelder man sig holdaktiviteter?

Dit barn skal bruge sit UNI-login ved tilmelding til fritidsaktiviteter.

Det er vigtigt, at profilen indeholder dit barns mobilnummer og mailadresse, da al information vedrørende de tilmeldte hold sker på mail eller sms.

 

Hvad hvis mit barn kommer til skade?

Jammerbugt Kommune har ingen forsikring, som dækker elever, idet det ikke længere er lovligt for en kommune at tegne ulykkesforsikring for børn og unge i dagtilbud og folkeskoler. Derfor opfordrer vi alle forældre til at tegne en fritids-/ulykkeforsikring for deres barn. 

I forbindelse med vores udlandsrejser kan der gælde andre regler. Hør mere på informationsmødet før rejsen. 

 

Hvad hvis mit barn har særlige behov?

I Ungdomsskolen bestræber vi os på at kunne rumme alle unge. Har dit barn særlige behov, opfordrer vi til, at du kontakter os og får en snak. På denne måde er vi også bedst muligt forberedte på at give dit barn en god oplevelse. 

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os. Forældre er også altid velkomne på ungdomsskolen eller i vores klubber, hvor man kan møde de unge og vores personale. 

 

Personlige ejendele

Alt elektronisk udstyr medbringes på eget ansvar, og forældre må selv sørge for at have en forsikring der dækker evt. medbragt udstyr. Ungdomsskolen bærer intet ansvar for de ejendele, som de unge måtte medbringe. Det gælder tøj, briller, smykker, legetøj, penge, elektronisk udstyr, cykler mv.

Ungdomsskolen har ej heller forsikring, der dækker de unges ting i forbindelse med bortkommet eller beskadiget udstyr.

 

De unge er ligesom voksne erstatningsansvarlige for skader, som de forvolder på andre mennesker og andres ejendele. Dette Ansvar gælder både ved aktiviteter i Ungdomsskolen og ved aktiviteter der afholdes udenfor Ungdomsskolens normale matrikler eksempelvis udflugter, lejrskoler og rejser i ind- og udland.

 

Man bør altid undersøge de konkrete forsikringsmæssige forhold i sit eget forsikringsselskab, hvis man er i tvivl om noget.Senest opdateret 28.09.2023 14:44 af IDB
Apricore logo