Gå til sideindhold
Share on facebookNotify a friendPrint page

Medier & Teknologi

Green Screen Workshop
Lær teknikkerne bag brugen af green screen under videooptagelser. Vi leger med den grønne baggrund i Ungjams videostudio, og derefter sætter vi optagelserne ind på en anden baggrund i et redigeringsprogram. Du får en introduktion i videokameraets indstillinger og funktioner og løbende vejledning i løbet af workshoppen. Kun fantasien sætter grænser for mulighederne ved green screen optagelser.
Live Videoudsendelse
Vi filmer og sender live via sociale medier, mens aktiviteterne vi er ude til er i gang. Under workshoppen lærer vi både at filme og redigere til et livefeed. Inden vi begynder optagelserne, gennemgår vi de forskellige teknikker og problemstillinger ved at optage live.
UngJam Pressekorps
Vær med fra starten, når vi sætter gang i en nyhedsredaktion for unge i Jammerbugt. Vi udforsker forskellige journalistiske virkemidler på tværs af både digitale og trykte medier, når vi sammen tager ud og dækker historier blandt unge i Jammerbugt. Så hvis du har interesse for lyd, video, billede og det skrevne ord - og gerne vil arbejde med sociale medier, tv eller trykte medier - så er dette holdet for dig!
Vi laver julekalender/julekortfilm
Vil du være med til at lave Jammerbugt Ungdomsskoles julevideo? Vi kunne nemlig rigtig godt tænke os enten at lave en julekortfilm eller en julekalender. Vi skal lave nogle fede optagelser, lege lidt med greenscreen. Vi har desuden mulighed for at låne en julemand og en masse fede kostumer. Så har du lyst til at hygge med at lave lidt film... eller måske lidt skuespil, så er dette holdet for dig.


Senest opdateret 01.02.2019 22:17 af APR

Apricore logo