Share on facebookNotify a friendPrint page

Medier & Teknologi

 
Escape room
Escaperoom med Science
På dette hold skal vi igennem en designproces udvikle og afprøve et mobilt escaperoom, hvor digital fabrikation og programmering indgår som en del af i løsningen. Vi afprøver først på egen krop, og afvikler efterfølgende rummet overfor venner, familie og ude i ungdomsklubberne. Så er du klar på at lave en systematisk ’skattejagt’, hvor vi inddrager forskellige virkemidler; 3D print, elektronik, laserskæring og microbits, så meld dig til dette hold. Vi opretter hold, når der er minimum 10 tilmeldte.
Kortfilm
Lav en kortfilm
Vil du være med til at lave en kortfilm? Eller har du en god ide til en kortfilm, men ved ikke rigtig, hvordan du skal komme videre? Så kan vi hjælpe. Du bestemmer selv, om du vil være foran eller bagved kameraet. Vi kommer til at arbejde med manuskript, med at sætte lys, lave god lyd på optagelserne, og du får også mulighed for at lære at klippe og redigere film. Det er kun fantasien, som sætter grænser!
Presse
UngJam Pressekorps
Vær med fra starten, når vi sætter gang i en nyhedsredaktion for unge i Jammerbugt. Vi udforsker forskellige journalistiske virkemidler på tværs af både digitale og trykte medier, når vi sammen tager ud og dækker historier blandt unge i Jammerbugt. Så hvis du har interesse for lyd, video, billede og det skrevne ord - og gerne vil arbejde med sociale medier, tv eller trykte medier - så er dette holdet for dig!


Senest opdateret 01.02.2019 22:17 af APR