Gå til sideindhold
Share on facebookNotify a friendPrint page

Medier & Teknologi

 
Escape Room
Escaperoom med Science
På dette hold skal vi igennem en designproces udvikle og afprøve et mobilt escaperoom, hvor digital fabrikation og programmering indgår, som en del af løsningen. Vi henter inspiration fra etablerede rum og udvikler efterfølgende vores eget. Så er du klar på at lave en systematisk ’skattejagt’, hvor vi inddrager forskellige virkemidler; 3Dprint, elektronik, laserskæring og Micro:bits?
Green room
Green screen workshop
Lær teknikkerne bag brugen af green screen under videooptagelser. Vi leger med den grønne baggrund i Ungjams videostudio, og derefter sætter vi optagelserne ind på en anden baggrund i et redigeringsprogram. Du får en introduktion i videokameraets indstillinger og funktioner og løbende vejledning i løbet af workshoppen. Kun fantasien sætter grænser for mulighederne ved green screen optagelser.
Ungjam tv LIVE
Live studioudsendelse
Vi interviewer 2 lokalpolitikere i Ungjams studio, hvor vi skal sende en liveudsendelse via sociale medier. Inden politikernes ankomst skal vi gøre studiet klar til optagelser, og vi skal have forberedt interviewet. Uanset om du har lyst til at være foran kameraet eller bagved, så er denne workshop for dig, der har en interesse i journalistik og medier.
Live video
Live videoudsendelse
Vi tager Ungdomsskolens udstyr med ud til Nols Sø, hvor vi skal sende liveoptagelser fra Saltum Ungdomsklub, når vores friluftsinstruktører kommer forbi og afholder adventure race. Vi filmer og sender live via sociale medier, mens aktiviteterne er i gang. Under workshoppen lærer vi både at filme og redigere til et livefeed. Inden vi begynder optagelserne, gennemgår vi de forskellige teknikker og problemstillinger ved at optage live.
Portrætbilleder
Portrætfoto i studio
Slå kreativiteten løs både foran og bagved kameraet i Ungjams fotostudio, når vi afholder workshop i portrætfotografering. Du får en introduktion til DSLR kameraets funktioner og i lyssætningens mange muligheder. Vi efterbehandler billederne i photoshop, og det vil være muligt at få sine egne billeder tilsendt på mail. Vi bruger Ungdomsskolens udstyr – men du må også gerne medbringe dit eget kamera, hvis du har et.
Film/TV
Ungjams Pressekorps
Vær med i Ungjams Pressekorps, hvor vi har redaktionsmøde den først torsdag i hver måned. Her planlægger vi den kommende måneds historier og aktiviteter. Dette hold er fleksibelt, hvor du kan byde ind på de opgaver, der matcher dine interesser og passer ind i dit skema tidsmæssigt. Sammen udforsker vi forskellige journalistiske virkemidler på tværs af både digitale og trykte medier, når vi sammen tager ud og dækker historier blandt unge i Jammerbugt. Er du vild med SoMe, tv, trykte medier - så meld dig på!


Senest opdateret 01.02.2019 22:17 af APR

Apricore logo