Gå til sideindhold
Share on facebookNotify a friendPrint page

Performance

 
Bueskydning (maj)
Er du vild med bueskydning, eller har du mod at prøve det for første gang? Ungjam har lavet et samarbejde med foreningen: West Vendsyssel Buelaug (WVBL) - et socialt fællesskab med fokus på en fælles interesse - bueskydning. Bueskydning foregår i alle kategorier, lige fra langbue og barbue, til compoundbue med kikkertsigte og laser-afstandsmåling. WVBL holder til ved friluftsområdet Udholm, Moseby og har udstyr der kan lånes, så alle har mulighed for at prøve at skyde med bue.
Live studioudsendelse
Vi interviewer 2 lokalpolitikere i Ungjams studio, hvor vi skal sende en liveudsendelse via sociale medier. Inden politikernes ankomst skal vi gøre studiet klar til optagelser, og vi skal have forberedt interviewet. Uanset om du har lyst til at være foran kameraet eller bagved, så er denne workshop for dig, der har en interesse i journalistik og medier.
Modelhold
Modelhold er for piger og drenge fra 13-18 år. Her blir drøm til REAL LIFE! Drømmer du om catwalk, photoshoots, make-up og lækkert hår, så er Modelholdet helt sikkert noget for dig. Du får indsigt i modellivet, samtidig med at du også får en masse professionelle billeder, som du kan putte i en modelmappe - eller hænge på væggen derhjemme.
Parkour
Parkour er for dig, der er vild med udfordringer og træning med fart. Med parkour styrker du din kropsbevidsthed, muskelmasse og balance, mens du bevæger dig over, under og igennem forhindringer. Parkour er for dig, der søger anderledes træning, hvor kun fantasien sætter grænser, da parkour kan dyrkes alle steder og hele året rundt. Medbring påklædning du kan bevæge dig i, handsker, snacks og en drikkedunk.
Portrætfoto i studio
Slå kreativiteten løs både foran og bagved kameraet i Ungjams fotostudio, når vi afholder workshop i portrætfotografering. Du får en introduktion til DSLR kameraets funktioner og i lyssætningens mange muligheder. Vi efterbehandler billederne i photoshop, og det vil være muligt at få sine egne billeder tilsendt på mail. Vi bruger Ungdomsskolens udstyr – men du må også gerne medbringe dit eget kamera, hvis du har et.
Ungjams Pressekorps
Vær med i Ungjams Pressekorps, hvor vi har redaktionsmøde den først torsdag i hver måned. Her planlægger vi den kommende måneds historier og aktiviteter. Dette hold er fleksibelt, hvor du kan byde ind på de opgaver, der matcher dine interesser og passer ind i dit skema tidsmæssigt. Sammen udforsker vi forskellige journalistiske virkemidler på tværs af både digitale og trykte medier, når vi sammen tager ud og dækker historier blandt unge i Jammerbugt. Er du vild med SoMe, tv, trykte medier - så meld dig på!


Senest opdateret 01.02.2019 22:18 af APR

Apricore logo