Gå til sideindhold
Share on facebookNotify a friendPrint page

Performance

3d-print
Har du lyst til at prøve at 3D-printe? Med en 3D-printer kan du designe en 3D-model, som du kan printe til et fysisk produkt. I Ungdomsskolen har vi 5 3D-printere som vi kan eksperimentere med. Vi kigger på det software, der skal bruges til at designe en 3D-model – derfor skal du kunne medbringe en laptop. Vi forbereder udprintning af vores 3D-modeller, som kan hentes i ungdomsskolen på et senere aftalt tidspunkt. Holdet er for alle, uanset om du er nybegynder eller har prøvet at 3D-printe før.
Bueskydning
Bueskydning er kommet for at blive. Ungjam har derfor lavet et samarbejde med West Vendsyssel Buelaug (WVBL) - et socialt fællesskab med fokus på én fælles interesse - bueskydning. Bueskydning foregår i alle kategorier, lige fra langbue og barbue, til compoundbue med kikkertsigte og laserafstandsmåling. WVBL holder til ved friluftsområdet Udholm, Moseby og har udstyr, der kan lånes, så alle har mulighed for at prøve at skyde med bue.
Det Spanske Køkken
Er du nysgerrig på det spanske køkken? Og vil du gerne lave mad og spise sammen med dine venner? Så meld dig til dette hold og bliv klogere på spansk madkultur og madlavning på en sjov og anderledes måde. Vi skal bl.a. lave en masse forskellige tapas til spansk musik. Alle kan være med – det bliver sjovt og lækkert!
Hyggedans til spanske toner
Hola! Har du og dine venner lyst til at ryste kroppen lidt til musik fra spansktalende lande, så meld dig til dette hold, hvor jeg vil tage jer igennem danse som merengue, salsa og bachata. Håber vi ses til lidt hyggedans! Hasta pronto, Mónica de la Fuente Matthes
Lasercutter
Har du lyst til at prøve at en laser-cutter? Med en lasercutter kan du lave meget præcise 2D-udskæringer eller graveringer i forskellige materialer. Du kan selv designe dine udskæringer, som evt. også kan sammensættes til 3D-figurer På ungdomsskolen har vi en lasercutter som holddeltagerne kan eksperimentere med. Vi arbejder med programmerne RD Works eller Lightburn, derfor skal du kunne medbringe en laptop. Holdet er for alle, uanset om du er nybegynder eller har prøvet at arbejde med lasercutter før.
Micro:Bit
Har du lyst til at prøve at programmere? Med en Micro:bit kan du programmere dine egne programmer, som bestemmer hvad din mini-computer skal gøre. På ungdomsskolen har vi Micro:bits, en mini-computer, som hver holddeltager kan eksperimentere med. Vi arbejder med programmet Microsoft MakeCode, derfor skal du kunne medbringe en laptop. Holdet er for alle, uanset om du er nybegynder eller har prøvet at arbejde med Micro:bit før.
Modelholdet
Har du lyst til at lære at arbejde som model – lære catwalk, prøve fotoshoot med professionel fotograf og gå et modeshow? Så meld dig på Modelholdet. Her får du indsigt i modellivet og udvikler din selvtillid. Samtidig får du en masse professionelle billeder. Modelholdet er både for drenge og piger – alle kan være med!
Parkour
Parkour er en disciplin, hvor det gælder om at forcere forhindringer med forskellige former for løb, klatring og spring. Parkour adskiller sig fra andre sportsgrene, da der ikke er regler for, hvordan man skal bevæge sig og henvender sig til dig der søger en anderledes og sjov træning, med en legende tilgang. Med parkour styrker du din kropsbevidsthed, muskelmasse og balance, mens du bevæger over, under og igennem forhindringer af forskellig art.
Spansk
Hola. Jeg hedder Monica de la Fuente Matthes, og som mit navn antyder, er der lidt spansk i mig. På dette hold vil du opnå færdigheder i det spanske sprog, så du kan klare almindeligt forekommende hverdagssituationer. Jeg glæder mig til at undervise dig i det spanske sprog, spansk kultur og spanske samfundsforhold. IT er en stor del af min undervisning i form af spil, quizzer, videoer, sociale medier mv. Så glæd dig til en spændende og autentisk undervisning. OBS: Dette hold indeholder ikke en rejse!!
Spansk til rejsebrug
Hola! Jeg hedder Monica de la Fuente Matthes, og som mit navn antyder, er der lidt spansk i mig. På dette hold vil jeg tage dig på en kort rejse gennem det spanske sprog og kultur, så du lærer selv at bestille mad, handle ind og lign. så du kan klare dig på dine ferier i de spansktalende.
Ungerådet
Har du lyst til at arbejde på at få den bedste ungekommune i landet? Og er du med på at lave arrangementer for unge? Så kom med i Ungerådet. Vi er involveret i alt lige fra politisk arbejde til konkrete ungeevents. Vi mødes ca. 1 gang om måneden og har en facebookside: Jammerbugt Ungeråd – som du meget gerne må følge. Her kan du også skrive hvis du er interesseret i at være en del af Ungerådet.
UngJam Pressekorps
Vær med fra starten, når vi sætter gang i en nyhedsredaktion for unge i Jammerbugt. Vi udforsker forskellige journalistiske virkemidler på tværs af både digitale og trykte medier, når vi sammen tager ud og dækker historier blandt unge i Jammerbugt. Så hvis du har interesse for lyd, video, billede og det skrevne ord - og gerne vil arbejde med sociale medier, tv eller trykte medier - så er dette holdet for dig!


Senest opdateret 01.02.2019 22:18 af APR

Apricore logo