Gå til sideindhold
Share on facebookNotify a friendPrint page

Performance

Bag Med Beate Hold 2
Kom på bagekursus med en ægte bagedyst-deltager. Du husker hende måske for hendes farvede hår og store smil? Jeps - det er nemlig Beate fra Den Store Bagedyst 2019. Hun vil guide dig igennem alt fra chokolade-temperering til brød-hævning. Det skal nok blive sjovt, lærerigt – og ikke mindst, superlækkert!
Det Spanske Køkken
Er du nysgerrig på det spanske køkken? Og vil du gerne lave mad og spise sammen med dine venner? Så meld dig til dette hold og bliv klogere på spansk madkultur og madlavning på en sjov og anderledes måde. Vi skal bl.a. lave paella, tortilla española, albóndigas (spanske frikadeller) og montaditos (brød med fyld på). Alle kan være med – det bliver sjovt og lækkert!
Graffiti
Til graffiti laver vi streetart udenfor, tegner og maler, laver konkurrencer og meget mere. Du kommer til at male med spraydåser, bliver præsenteret for sprayteknikker, lærer lidt om historien bag streetart og bliver klogere på selve graffitikulturen. Husk praktisk tøj til at male i.
Modelholdet
Har du lyst til at lære at arbejde som model – lære catwalk, prøve fotoshoot med professionel fotograf og gå et modeshow? Så meld dig på Modelholdet. Her får du indsigt i modellivet og udvikler din selvtillid. Samtidig får du en masse professionelle billeder. Modelholdet er både for drenge og piger – alle kan være med!
Spansk
Hola. Jeg hedder Monica de la Fuente Matthes, og som mit navn antyder, er der lidt spansk i mig. På dette hold vil du opnå færdigheder i det spanske sprog, så du kan klare almindeligt forekommende hverdagssituationer. Jeg glæder mig til at undervise dig i det spanske sprog, spansk kultur og spanske samfundsforhold. IT er en stor del af min undervisning i form af spil, quizzer, videoer, sociale medier mv. Så glæd dig til en spændende og autentisk undervisning. OBS: Dette hold indeholder ikke en rejse!!
UngJam Pressekorps
Vær med fra starten, når vi sætter gang i en nyhedsredaktion for unge i Jammerbugt. Vi udforsker forskellige journalistiske virkemidler på tværs af både digitale og trykte medier, når vi sammen tager ud og dækker historier blandt unge i Jammerbugt. Så hvis du har interesse for lyd, video, billede og det skrevne ord - og gerne vil arbejde med sociale medier, tv eller trykte medier - så er dette holdet for dig!
Vi laver julekalender/julekortfilm
Vil du være med til at lave Jammerbugt Ungdomsskoles julevideo? Vi kunne nemlig rigtig godt tænke os enten at lave en julekortfilm eller en julekalender. Vi skal lave nogle fede optagelser, lege lidt med greenscreen. Vi har desuden mulighed for at låne en julemand og en masse fede kostumer. Så har du lyst til at hygge med at lave lidt film... eller måske lidt skuespil, så er dette holdet for dig.


Senest opdateret 01.02.2019 22:18 af APR

Apricore logo