Gå til sideindhold
Share on facebookNotify a friendPrint page

Performance

Bål og brand
Til brandbekæmpelse skal vi gennemgå brandteori og slukningsmetoder. Vi skal træne slukning af ild med forskelligt slukningsudstyr og afprøve mindre brandøvelser. Det bliver både sjovt, lærerigt og spændende når du samen med andre unge skal bekæmpe ilden.
Bøger, bøger, bøger
Elsker du at læse – og elsker du at diskutere betydning og indholdet af gode historier? Så er dette hold lige noget for dig. Vi tager udgangspunkt i både nye og gamle bøger.
Det Spanske Køkken
Er du nysgerrig på det spanske køkken? Og vil du gerne lave mad og spise sammen med dine venner? Så meld dig til dette hold og bliv klogere på spansk madkultur og madlavning på en sjov og anderledes måde. Vi skal bl.a. lave paella, tortilla española, albóndigas (spanske frikadeller) og montaditos (brød med fyld på). Alle kan være med – det bliver sjovt og lækkert!
Girlpower
På det her hold er det en overraskelse, hvad vi skal lave, og hvor vi skal hen. Hver gang vi mødes, vil der være en udfordring, men til slut vil der også være noget forkælelse. Vi skal udfordre os selv – tit og ofte kan vi meget mere, end vi lige tror. Du kan bare nøjes med at tilmelde dig en af turene, men selvfølgelig hyggeligt, hvis du er med på begge. Kom frisk piger! Det bliver mega hyggeligt og fedt.
Guns and Greenscreen
Til Guns and Greenscreen skal vi lege med våben foran vores greenscreen og lave nogle fede skydescener. Kom og vær med.
Modelholdet
Har du lyst til at lære at arbejde som model – lære catwalk, prøve fotoshoot med professionel fotograf og gå et modeshow? Så meld dig på Modelholdet. Her får du indsigt i modellivet og udvikler din selvtillid. Samtidig får du en masse professionelle billeder. Modelholdet er både for drenge og piger – alle kan være med!
Parkour
Parkour er en disciplin, hvor det gælder om at forcere forhindringer med forskellige former for løb, klatring og spring. Parkour adskiller sig fra andre sportsgrene, da der ikke er regler for, hvordan man skal bevæge sig og henvender sig til dig, der søger en anderledes og sjov oplevelse.
Skatepark i Jammerbugt
Kan du godt lide at stå på skateboard, roller blades eller køre på løbehjul sammen med andre unge? Så skal du tage med Ungdomsskolen, når vi besøger Jammerbugts største skatepark i Brovst. Aktiviteten er for alle, uanset niveau, så meld dig til i dag og få en god dag sammen med andre unge skatere. OBS: Du skal medbringe dit eget skateudstyr og hjelm.
Spansk
Hola. Jeg hedder Monica de la Fuente Matthes, og som mit navn antyder, er der lidt spansk i mig. På dette hold vil du opnå færdigheder i det spanske sprog, så du kan klare almindeligt forekommende hverdagssituationer. Jeg glæder mig til at undervise dig i det spanske sprog, spansk kultur og spanske samfundsforhold. IT er en stor del af min undervisning i form af spil, quizzer, videoer, sociale medier mv. Så glæd dig til en spændende og autentisk undervisning. OBS: Dette hold indeholder ikke en rejse!
Ungerådet 2022/2023
Har du lyst til at arbejde på at få den bedste ungekommune i landet? Og er du med på at lave arrangementer for unge? Så kom med i Ungerådet. Vi er involveret i alt lige fra politisk arbejde til konkrete ungeevents. Vi mødes ca. 1 gang om måneden og har en facebookside: Jammerbugt Ungeråd – som du meget gerne må følge. Her kan du også skrive hvis du er interesseret i at være en del af Ungerådet.
UngJam Pressekorps
Vær med i Ungjam Pressekorps, hvor vi har redaktionsmøde den først torsdag i hver måned. Her planlægger vi den kommende måneds historier og aktiviteter. Dette hold er fleksibelt, hvor du kan byde ind på de opgaver, der matcher din egne interesser. Sammen udforsker vi de forskellige journalistiske virkemidler på tværs af både digitale og trykte medier, når vi sammen tager ud og dækker historier blandt unge i Jammerbugt.


Senest opdateret 01.02.2019 22:18 af APR

Apricore logo