Kreativt

 
Bag med Beate!
"Jeg hedder Beate, jeg er fuld af energi og tjuhej, så det bliver vores timer sammen også. Sammen skal vi både igennem flotte kager med pynt og brød til den helt store guldmedalje." Beate fra Den Store Bagedyst 2019 er klar til at svinge piskeriset over bagelystne unge. Så find forklædet frem og kom med på vores bagehold, hvor I sammen med Beate skal eksperimentere med forskellige bagværksformer og teknikker.
Benzin i blodet
På dette hold får du "sorte fingre" og indsigt i mekanik, sjov og udfordringer i værkstedet. Vi arbejder på forskellige motorer. Du skal være 15 år for at deltage på holdet.
Design og t-shirt tryk (Klub 18 Fjerritslev)
På Ungdomsskolens folieskærer kan du designe og skære forskellige klistermærker, som vi trykker videre på forskellige tekstiler, fx en t-shirt. Du kan vælge at bruge dit eget design eller blot tekst til at fremstille din helt personlige t-shirt. Du kan også udskrive fra sider på nettet, som indlæses og skæres ud. Du kan købe en t-shirt i Ungdomsskolen eller medbringe din egen. Du kan naturligvis også medbringe andre tekstiler.
Lav en kortfilm (Biersted Ungdomsklub)
Vær med til at lave en fed kortfilm. Du får lov at bestemme, om det skal være en gyserfilm, actionfilm, eller måske en kærlighedsfilm. Det er helt op til dig! Du kan både være med foran og bagved kameraet. Holdet afvikles over flere onsdage, hvor vi løbende vil udvikle filmen sammen.
Lav en kortfilm (Ungehuset Pandrup)
Vær med til at lave en fed kortfilm. Du får lov at bestemme, om det skal være en gyserfilm, actionfilm, eller måske en kærlighedsfilm. Det er helt op til dig! Du kan både være med foran og bagved kameraet. Holdet afvikles over flere tirsdage, hvor vi løbende vil udvikle filmen sammen.
Ungerådet
Har du lyst til at være med at få MAX indflydelse i i din kommune? Så tøv ikke med at kontakte Jammerbugt Ungeråd. Vi arbejder med alt lige fra politisk arbejde til konkrete events. Alt sammen noget, som er med til at gøre det bedre at være ung i Jammerbugt Kommune. Vi mødes ca 1 gang om måneden. Kontakt Ungerådsformand Emilie Winde på 23108650 eller følg Jammerbugt Ungeråds Facebookside. Jo flere vi er, jo større indflydelse får vi!
YouTube Hold
Drømmer du om din egen youtube-kanal, eller laver du allerede videoer til de sociale medier? Kunne du tænke dig at blive endnu bedre, så er dette holdet for dig. Det kan også være, at du har lyst til at lave videoer om eller anmeldelser af spil, musik, film og tegneserier eller en af dine andre hobbyer. Begrænsninger er få! Vi arbejder med, hvordan du laver en god video, både det tekniske (lyd og billede) og det indholdsmæssige.


Senest opdateret 01.02.2019 22:19 af APR