Kreativt
 
Benzin i blodet
Har du folkeræs i blodet? I Ungdomsskolen får du mulighed for at arbejde sammen med andre unge om bil, som Ungdomsskolen har. Der skal laves meget for at forberede bilen til et løb. På dette hold får du "sorte fingre" og indsigt i mekanik, sjov og udfordringer i værkstedet.
Design og t-shirt tryk (Fjerritslev)
Design og tryk dine egne t-shirts med Ungdomsskolen. Du kan vælge at bruge dit eget design eller blot tekst til at fremstille din helt personlige t-shirt. Du kan købe en t-shirt i Ungdomsskolen eller medbringe din egen.
Design og t-shirt tryk (Pandrup)
Design og tryk dine egne t-shirts med Ungdomsskolen. Du kan vælge at bruge dit eget design eller blot tekst til at fremstille din helt personlige t-shirt. Du kan købe en t-shirt i Ungdomsskolen eller medbringe din egen.
Klar - Parat - Bag!
Mit navn er Louise Mettea, og jeg er en ægte bagenørd. Jeg har i flere år eksperimenteret med forskellige bagværksformer og er nu klar til at lære DIG, hvordan du kan trylle skønne kreationer frem ved at kende de forskellige teknikker. Vi skal bl.a. arbejde med mousser, glaze, fondant, flødeboller, muffins, cheesecake og afslutte med et ægte MESTERVÆRK. Så find forklædet frem og skynd dig at melde dig til dette bageforløb. Tjek mine kager ud på #createdbylouisemettea.
Kortfilm - Gyser
Har du lyst til lave kortfilm - og synes du også, at der er smadder-uhyggeligt i Brovst om aftenen? Vi er kreative - og laver en gyser om det! ...Tør du være med?!
Ungdomsringens Musikfestival
Har du og/eller dit band lyst til at spille for et kæmpe publikum - og i det hele taget være sammen med andre musikinteresserede - så er Musikfestivalen lige noget for dig! Det foregår over 2 dage i Nordkraft i Aalborg med deltagelse af over 100 bands fra ind- og udland.
Ungeråd
Har du lyst til at være med at få MAX indflydelse i i din kommune? Så tøv ikke med at kontakte Jammerbugt Ungeråd. Vi arbejder med alt lige fra politisk arbejde til konkrete events. Alt sammen noget, som er med til at gøre det bedre at være ung i Jammerbugt Kommune. Vi mødes ca 1 gang om måneden. Kontakt Ungerådsformand Emilie Winde på 23108650 eller følg Jammerbugt Ungeråds Facebookside. Jo flere vi er, jo større indflydelse får vi!
You Tube-holdet Aabybro
Drømmer du om din egen youtube-kanal, eller laver du allerede videoer til de sociale medier? Kunne du tænke dig at blive endnu bedre, så er dette holdet for dig. Det kan også være, at du har lyst til at lave videoer om eller anmeldelser af spil, musik, film og tegneserier eller en af dine andre hobbyer. Begrænsninger er få! Vi arbejder med, hvordan du laver en god video, både det tekniske (lyd og billede) og det indholdsmæssige.


Senest opdateret 01.02.2019 22:19 af APR